Студио Алтернатива Ви предлага новата си процедура 3 в 1 – или Изцеление на Времевата Линия с елементи на Хот Стоун терапия и Плантарна рефлексология.

Тази процедура съдържа комбинация от  три терапии  за постигане на ефективен резултат при някои хронични заболявания предизвикани от психологически травми в минал период от живота на човек.

Продължителността на процедурата е около 1 час. Започва се с лек масаж с топли камъни /хот стоун терапия/  на лицето в определени точки, за да се достигне до успокоение и за премахване на евентуално главоболие. След това се прави точков масаж на стъпалата на краката също в определени точки в комбинация с  лечебно дишане, за да се постигне  още по-дълбока релаксация и отпускане на напрежението в цялото тяло. Това трае около половин час, а в следващите 30 минути се пристъпва към провеждане на Изцеление на Времевата Линия. Това е мощна терапия, която е създадена в последните 7 години от американският мистик, писател и лечител Сал Ракели /Sal Rachele/, който има над 40 годишен опит в изследване на човешкия потенциал и е издал редица книги, които са преведени и у нас, като например в  последната си книга „Мистерия на времето” /2018г. , издателство Възнесение/, той описва този нов способ за лечение на редица заболявания, за които не може да се намери точната причина. Терапията  – Изцелението на Времевата Линия, включва водена медитация за връщане назад във времето, достигайки определен момент от детството на човек или дори до негов минал живот  /за тези, които вярват в прераждането/,  и постигайки изцеление на травматичен момент, свързан с някакво тежко и драматично преживяване, което оставя следа в психиката, водеща до  заболяване в по-късен момент от живота на човека. По време на тази медитация човек се свързва с минал свой Аз, който е изпитал в миналото значителна травма, малтретиране, нараняване, физическа или емоционална болка и страдания. В момента на получаване на травмата често се образуват отрицителни системи от вярвания, които оказват влияние върху душата  през остатъка на живота й, освен ако не бъде извършено  изцеление за изчистване на проблема.

Изцелението на Времевата Линия използва два добре познати принципа на квантовата физика – Принципа на Неопределеността и Принципа на Нелокалността. Една от идеите, извлечена от тези научни принципи, е теорията, че цялото време се случва сега, в този момент. Когато посетите живота в ранното си детство или  минали животи, вие осъществявате изцеление в реално време на Аз-а, който съществува сега и в тези времеви рамки. На практика вие не променяте физическите събития, които са се случили в миналото, а вашето преживяване на тези събития. Изцелението на Времевата Линия действа на шест различни нива : физическо, емоционалноментално, астрално, етерно и каузално. Истинското изцеление се осъществява, когато вие приемете и заобичате своя минал Аз, който е бил травматизиран или е бил програмиран отрицателно. Всички заболявания, болести и емоционални травми се получават на едно или повече от шесте нива на човека, описани по-горе.

Първоначалната времева линия продължава да съществува, но вие вече не сте в нея, защото когато правите промени в преживяването си на миналото, вие „прескачате” в нова времева линия. Онова, което има значение, са чувствата, мислите и вярванията, които са се формирали в резултат на травмата в миналото и акцентът ще бъде върху премахването на отрицателните нагласи и чувството на безсилие,  гняв,  обида и вина, а именно тези чувства предизвикват с течение на времето патологични процеси  и на физическо ниво. Тази терапия цели да излекува тези вредни последствия в живота на човек.