За нас

За първи път в България италиански терапевти предлагат своя дългогодишен опит за борба с болката, стреса и хроничната умора както и модерна апаратура за провеждане на терапевтични и естетични процедури.

Студио Алтернатива е в България от 2008 година. Преди това ние, неговите създатели, а именно моят съпруг, който е италианец, специалист по артикуларна рехабилитация с 10 годишна клинична практика в болница „Санта Кроче е Карле” в град Кунео / област Пиемонте с център гр. Торино/ и аз, неговата съпруга, българка със специалност оператор по плантарна рефлексология и хот-стоун терапия със сертификат за завършена школата по алтернативни техники за лечение „Корпо – Менте- Спирито” в гр. Кунео , живеехме в Италия и работехме в продължение на 10 години в областта на алтернативната медицина, прилагайки успешно безлекарствени терапии при много заболявания.

Нашата цел сега е да пренесем този опит и професионална практика и тук в България и да предложим на българските граждани, които имат здравословни проблеми една сравнително ефикасна и действаща методика на лечение за да могат да се излекуват напълно и да имат щастлив дух в здраво тяло!